tevreden klanten getuigen

Getuigenissen

Jos

over coaching | therapeutische massage

"Via deze weg wens ik u te danken voor het fijne onthaal en de effectiviteit van ons gesprek/massage in uw praktijk , afgelopen donderdag. Ik voelde me vrij snel op m'n gemak ( niet meteen evident voor 1 vastgeroeste conservatieve type) , en genoot ook enorm van uw lekkere thee. Ik dien u te zeggen dat ik daags erna , bij het ontwaken, de impressie had dat ik fysiek en moreel groter/gegroeid was , ook qua perceptie der dingen, zeer raar, doch ook aangenaam. Al 2 nachten slaap ik als 1 roosje , en het belangrijkste de bim/bam der zorgen wegen niet langer door in m'n hoofd.Er is in se 1 wonder geschied en dit aanhouden/verbeteren zou fantastisch zijn."

Matthias

tantra massage

"Ik moest slapen om het te laten bezinken, omdat het zo'n impact had. Volgende dag in de namiddag voelde ik het effect. Die verwenning die zo'n impact heeft. Waardoor ik de volgende dag levensvreugde voelde. Precies of dat ik kan wenen én blij zijn. Dat die ervaring zeker iets heeft veranderd. Dus die confidentie om grenzen te overschrijden. Dat mijn hersenen dat goed gevoel hebben ervaren, vooral van die knuffels. Daarom heb ik het gevoel dat er geen reden is om rap depressief te worden. Dat kan zoveel doen, knuffelen. Ik wil verder gaan met Tantra met jou want dat geeft mij veel levensvreugde"

Bart

tantra massage

"Silvie is gedreven en heeft een warme persoonlijkheid. Een tantramassage is voor mij telkens weer een beetje loslaten en volop genieten. Even genieten, weg van de dagelijkse drukte en stress om het ontdekken of herontdekken van de weldaad van de aanrakingen, die mijn energiepeil telkens weer een enorme boost geeft. Ik zie reeds vol verlangen uit naar de volgende sessie waarbij ik weer volop kan genieten van je 'gouden handen'. BEDANKT voor de fijne massage. Heb er echt van genoten. Top!!"

Paul

therapeutische massage

"Impressie van een massage behandeling door Silvie: enige tijd geleden besloot ik om een massage behandeling te laten doen door Silvie! Ze heeft een heel sfeervolle ruimte in haar huis daarvoor ingericht zodat het daar aangenaam vertoeven is en men zich meteen al ontspannen voelt! Silvie heeft een vlinderlichte stijl van masseren: het is bijna ballet! Ze heeft dan ook nog de gave om perfect aan te voelen waar iemands blokkades zitten én die dan ook adequaat te behandelen! Na ongeveer anderhalf uur voelde ik mij een andere mens! Dus voor iedereen een aanrader om binnenkort ook zo'n gepersonaliseerde massage te laten doen!"